Hvem er vi?

LSI Welding AS er i dag en miljøvennlig og bærekraftig mekanisk bedrift som kan vise til mer enn 30 års erfaring i verkstedbransjen som en leverandør av tjenester innen stål- og metallarbeider. Vi er en bedrift med dyktige og engasjerte medarbeidere.

Vi kjennetegnes i dag av kvalitet, punktlighet og en høy grad av fleksibilitet og har sin fagkompetanse er innen sveis- og platearbeid.

Vår Historie.

Berger Sveiseservice AS ble etablert av Arvid Hanssen i 1989 og var den gangen lokalisert på Berger som ligger midt i mellom Svelvik og Sande. Svein Hanssen som er sønn til Arvid kom inn i bedriften i 1990.

Etter hvert ønsket Berger Sveiseservice AS mer plass og fikk i 1991 tak i mer egnete lokaler på Bjørnstad feltet i Sande. I 2001 kom også Lars Krogsund inn som medeier i Berger Sveiseservice AS .

Etter hvert ønsket de flere ben å stå på og kjøpte derfor i 2003 inn en datastyrt vannskjærer maskin med en kapasitet på 1500 x 3000mm. Da ble firmaet Norsk Vannskjæring AS etablert med samme eierskap.

I 2004 kjøpte LSI AS egen tomt på Rølles haugen som tidligere hadde vært en bensinstasjon og bygde der nye lokaler for både Berger Sveiseservice AS og Norsk Vannskjæring AS.

Berger sveiseservice As endret navn i april 2014 til LSI WELDING AS, men med samme organisasjonsnummer som tidligere. LSI Welding AS flyttet fra Rølles haugen i Sande til Kjerraten 15, Holmen i Drammen september 2014.

Bedriften har utført mange ulike oppdrag i fra starten i 1989, men i årene fra 2000 til 2015  hadde man en økt fokus og dreining mot offshore og «sub-sea» markedene. Men i de siste årene har vi sett en økt satsing mot bygg- og anlegg og generell industri i trå med at offshore og «subsea» markedene har hatt en generell tilbakegang.

1.juni 2016 tok Knut Arne Hundal over som daglig leder i LSI Welding AS, og når han sluttet ved utgangen av 2017 tok Morten Gørlitz-Håkonsen over som ny daglig leder på nyåret 2018. I 2019 ble Morten deleier i selskapet.

I februar 2019 flyttet LSI Welding AS tilbake til Rølles haugen 1 i Sande etter at utvidelsene av eksisterende bygg var ferdig. 

LSI Welding AS har i dag moderne maskiner innen sveising, løfteutstyr, platevalsing og plateknekking.

Bedriften har utarbeidet en rekke WPQR prosedyrer for å kunne levere sveisearbeid med større krav til sikkerhet og dokumentasjon.  

Har du en forespørsel og ønsker et tilbud eller prat , ta kontakt med:

Thor Siem

Produksjonssjef & salg

M: 412 06 391
E: thor@lsiwelding.no

Morten Gørlitz-Håkonsen